Make-up

Machiajul holografic

Odata cu intarea in noul an schimbam foaia, dar si paleta de culori. Vrem ceva diferit… de unde ne inspirăm atunci pentru machiajul nostru? Din spațiu! Machiajul holografic promite să ne transforme complet aspectul prin nuanțele sidefate, care par că provin de pe altă planetă.

Acest machiaj futurist nu este insa chiar atât de ușor de realizat. Doar femeile îndrăznețe și nonconformiste pot opta pentru purtarea acestuia la ținute de zi sau de seară. În cele ce urmează vei afla cateva tipuri de machiaj holografic, dar și cum poți să faci acasă un astfel de makeup.

Cum poți realiza acasă machiajul holografic

În primul rând, vei avea nevoie de produse speciale, care să îți ofere acele sclipiri extraterestre. Fardurile sunt un must-have, dar și rujul holografic. Pentru un look complet, folosește iluminator (chiar în exces), dar și farduri specifice.

Pasii care trebuiesc urmati in realizarea machiajului holografic:

  1. Conturează-ți sprâncenele ca de obicei. Pentru un efect natural, încearcă să nu apeși sau să nu îngroși prea mult produsul aplicat.
  2. Folosește corectorul pentru a defini liniile sprâncenelor. Folosește excesul de corector și pe pleoapă, ca bază pentru machiaj. Fixează baza de machiaj cu ajutorul unei pudre deschise la culoare.
  3. Pentru pleoape, folosește diferite nuanțe de violet, albastru cobalt, indigo, dar și gri și argintiu.
  4. Pentru codițe, folosește un tuș închis la culoare, așa cum este negrul sau bleumarinul.
  5. Aplică primerul pe care îl folosești în mod normal și folosește iluminatorul sau oricare alt produs pentru iluminare preferat înainte de a aplica fondul de ten.
  6. Aplică fondul de ten, pudra și folosește din nou iluminatorul sau fardurile holografice pentru a evidenția zona pomeților.
  7. Folosește un ruj holografic sau un ruj normal peste care să aplici fard holografic sau iluminator.
  8. În funcție de preferințe, poți alege un machiaj holografic natural, prin accentuarea unor puncte-cheie, dar și prin folosirea unui luciu de buze incolor. Pomeții trebuie scoși în evidență cu ajutorul iluminatorului, la fel și colțul interior al ochilor.

Pe de altă parte, dacă preferi un machiaj black, poți obține efectul holografic doar prin folosirea unor farduri specifice, deschise la culoare. Pentru a nu încărca machiajul, folosește iluminatorul cu moderație și optează pentru un ruj mat.

În acest an putem să ne transformăm complet machiajul smokey brown cu ajutorul nuanțelor holografice. Dacă nu te-ai fi gândit la această combinație până acum, află că este una extrem de apreciată. Aceasta se potrivește îndeosebi femeilor cu ochii albaștri sau verzi, care au pielea deschisă la culoare.

Respectă acești pași și obține un machiaj holografic de invidiat, care să te scoată din anonimat în orice sezon!

Sursa: www.divahair.ro

 

Shares 0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*