Hairstyle

Tunsori si tendinte in coafura pe care sa le incerci in 2018

Daca ai declarat 2018 anul schimbarilor fara oprire, sa stii ca ai dreptate. Iar cand este vorba despre par, se pare ca neinfricarea nu se va domoli prea curand. Suntem doar de doua luni in noul an si deja vedem noile tendinte care vor defini 2018. Unele sunt indraznete, unele experimentale, in timp ce altele chiar foarte subtile. Dar crede-ne, vei suna pentru o programare la salonul tau pana ajungi la ultimul stil. Iată mai jos ce pregateste 2018.

Stilul Retro Realness

Se poate sa asteptam cu nerabdare ce va aduce mai departe 2018, dar in materie de hairstyle ne inspiram din decenii trecute. „Cred ca vom vedea un amestec al anilor 70 si 90 in stiluri”, spune hairstylista Ursula Stephen. „Parul pufos si sanatos se poarta acum. Il pieptanam, il lasam sa se aseze, sa cada cum vrea – fara a necesita caldura aparatelor.”

Stilul Jucaus

Lasa stilul unghiular in 2017 si incearca ceva putin mai unduit anul acesta. „Stilul Rotunjit inauntru (precum Michelle Pfeiffer in Scarface)”, este in voga, conform spuselor stilistului Marcus Francis.

Stilul Pixie Lung

Multe femei in Hollywood au preferat anul trecut scurtarea părului, iar acum incep sa-l creasca in abordarea unui nou stil (ca si Kristen Steward). Stilul Pixie Lung va fi unul dintre stilurile noului an.

Stilul Tot aliniat

Taiatul Buzz este inca in mare trend, iar tinerii (si nu numai) cauta diferite cai prin care sa-si condimenteze aparența. Stilista Gabrielle Corney spune ca vom vedea multe „tunsori cu linii trasate in ele – ducand astfel tunsorile scurte la un cu totul alt nivel. Mi-ar placea sa vad asta la femei de diferite etnii si chiar adugat culoare in ele, asa cum unele vedete au si facut deja (ex. Lupita Nyong’o si Marija Abney)”.

Stilul Bob

„Stilul Bob este aici sa ramana – este clasic, asa cum intotdeauna a fost si intotdeauna va fi. Si este versatil, poate fi purtat intins, cret sau ondulat” spune stilista Corney.

Structurat Sus

Deja am vazut multe stiluri cu parul prins sus in diferite cocuri pe covorul rosu (precum Lupita Nyong’o), iar expertii spun sa ne asteptam sa vedem inca si mai multe. Netede si bine structurate sus, cocurile sunt un mod frumos de a scoate in evidenta trasaturile fetei si rochia unei femei in timp ce ofera o abordare artistica coafurii ei.

Ce Stil?

Teddi Cranford, fondator si director in creatie al White Rose Collective prevede multe „nici o tunsoare stiluri. Multi dintre clientii mei nu doresc sa arate ca si cum tocmai au iesit de la salon cu o tunsoare super fresh si ordonata, mai degraba un aranjament lejer si sanatos.

Pixie

Hair-stilista celebritatilor, Nikki Nelms, este inca indragostita de tunsoarea pixie. „In acest moment merg pe acest stil atat de scurt cat imi permite structura fetei”, ne spune ea. „Indiferent ca este un foarte scurt pixie sau unul mai bogat si imprastiat, trebuie sa taiem, sa eliberam fata pentru acel sentiment de libertate, de nou si de fresh”.

Surse foto: Kudika si www.allure.com

 

Shares 0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*