Make-up

Pentru o privire patrunzatoare, incearca cateva trucuri

Afla ce poti face pentru ca privirea ta sa fie misterioasa si patrunzătoare, fara sa stai prea mult in fata oglinzii.

Contur al ochilor care te intinereste

Foarte multe femei sunt de parere ca un contur negru al ochilor este arma perfecta pentru o privire patrunzatoare. Dar negrul are si dezavantajul de a imbatrani si de a scoate in evidenta imperfectiunile. De aceea, daca nu mai ai 20 de ani, este indicat sa folosesti nuante de maro, brun inchis sau ciocolatiu pentru conturul ochilor. Te va intineri instant!

Gene mai lungi

Daca vrei ca genele tale să fie mai lungi, tine pensula in pozitie verticala atunci cand aplici mascara. Misca aplicatorul de jos in jus, pentru ca varfurile genelor sa fie complet acoperite si alungite cat mai mult. Nu uita sa folosesti si ondulatorul de gene, pentru ca genele intoarse par mult mai mari.

Contur perfect pentru ochi mai mari

Un truc care iti va face ochii sa para instant mai mari este aplicarea cu un creion maro a unui contur pe linia interioara a genelor superioare.Vei avea nevoie de putin antrenament pentru a reusi o aplicare fara emotii, dar rezultatul merita orice efort.

Fard de pleoape rezistent

Pielea de la nivelul pleoapelor se ingrasa de-a lungul zilei, din cauza secretiei de sebum. De aceea, fardul de pleoape se strange de-a lungul pliurilor si se sterge pe parcursul zilei. Pentru ca machiajul ochilor sa ramana intact intreaga zi, aplica un strat subtire de pudra translucida, care va absorbi sebumul si va fixa mai usor machiajul.

Privire luminoasa

Aplica in colturile interioare ale ochilor un creion dermatograf alb. In acest fel, privirea ta va fi mai luminoasa. Acest truc are si capacitatea de a sterge oboseala din privirea ta, daca ai avut o noapte ceva mai agitata.

Sursa: www.eva.ro; Foto: perfecte.ro

 

Shares 0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*