Nails

Unghiile ascutite/stiletto

Forma pe care o alegi pentru unghile tale, da clasa intregului aspect al mainilor, dar are si o baza foarte importanta in ceea ce priveste modelul pe care urmeaza sa-l alegi, deoarece nu toate se potrivesc unei asemenea forme, mai ales cea a unor unghii ascutite.

Chiar daca in ultimii ani s-a mers pe o forma patrata sau cel mult rotunda, in ultimul an a venit foarte repede din urma si cea stiletto sau ascutita, deoarece denota un sex appeal si o dominanta extraordinara. Majoritatea „detinatoarelor” sunt de parere ca acestea sunt mult mai usor de ingrijit si mult mai comode in comparatie cu cele patrate asa ca, este de luat in considerare ce este de facut pentru realizarea acestor unghii si pasii de urmat.

Pregatirea unghiei

In cazul in care mergeti pentru prima data la un tehnician sau protezist, acesta nu va mai fi nevoit sa foloseasca pila electrica pentru a indeparta gelul existent anterior. Insa, va indeparta lacul de unghii si luciul, va indeparta cuticula si va degresa unghia pentru a o lasa „curata” pentru urmatorii pasi. Pilirea usoara a unghiei se va face cu ajutorul unui buffer sau a unei pile, iar lungimea unghiilor trebuie sa fie pana la buricul degetelor pentru ca de acolo urmeaza extensia.

Prelungirea

Prelungirea se face cu ajutorul unor forme speciale, numite sablon, deoarece in ultimul timp, multe saloane au renuntat la tipsuri. Extensia se face cu ajutorul unui gel de constructie, dupa ce sablonul a fost fixat exact in continuarea unghiei naturale si aproximativ pe forma dorita. Lungimea o stabiliti dumneavoastra, insa, daca este prima data nu va aventurati prea tare pentru a nu le indoi sau rupe. Unghia se aseaza, cu sablonul, in lampa UV timp de 3 minute. Se indeparteaza sablonul si se incepe pilirea usoara. O data ce forma este data, se cere parerea specialistului in legatura cu modelul ales. Puteti merge perfect pe french, clasic, deoarece unghiile ascutite ar fi scoase in evidenta si mai mult cu aceasta manichiura, sau mai non-conformist, o manichiura colorata, cu flori sau stickere si decoratiuni.

Sursa: www.feminis.ro; Foto: www.plusradio.me; ziarelive.ro

 

Shares 0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*