Lifestyle

7 zile cu LifeBox

Când vorbim despre frumusețe, știm că este un concept care ține atât de îngrijirea estetică și temeinică pe care ne-o facem zilnic, cât și despre grija și atenția cu care ne hrănim. Îngrijirea exteriorului în armonie cu o alimentație sănătoasă, vor avea întotdeauna un rezultat pozitiv. Numai împreună acestea formează un întreg.

Despre îngrijirea pielii și a tenului v-am mai vorbit în trecut, de această dată vă voi dezvălui ce funcționează cel mai bine pentru mine în domeniul alimentației.

Trăind o viața plină, nu este întotdeauna ușor să ținem cont de ceea ce mâncăm și să echilibrăm potrivit mesele dintr-o zi cu timpul limitat și prioritățile din agendă, iar pentru zilele mai încărcate eu am găsit un aliat de nădejde în meniurile LifeBox.

Precum un bucătar personal, acestea îmi asigură 3 mese principale pe zi, plus 2 gustări, perfect adaptate nevoilor mele.

Fie că optez pentru meniul Optim sau meniul Sport, îmi asigur procentul de calorii și energia necesare stilului meu de viață. Perfect croit pentru mine de către un medic nutriționist (Dr. Anamaria Iulian), cu meniul LifeBox nu este dificil să îmi păstrez silueta și să dispun de timp alături de cei dragi, în ciuda programului încărcat. În plus, îl iau cu mine chiar și la sala de fitness.

Acceptând provocarea acestora, m-am lansat într-o aventură culinară de 7 zile cu meniul Sport (1500 calorii) și primul element care m-a surprins a fost diversitatea preparatelor și calitatea produselor. În fiecare zi meniul a fost compus din alte delicii culinare, în combinații surprinzătoare și neașteptate, bine proporționate, iar eu le-am servit, de cele mai multe ori, direct din caserolă, acestea fiind sigilate ermetic și în condiții optime de igienă.

Meniul sportiv fiind diferit de celelalte meniuri, datorită proteinelor, grăsimilor și carbohidraților necesari energiei și masei musculare, am primit 5 mese mari și iată ce combinații mi-au răsfățat pupilele gustative doar într-o singură zi:

  • Granola din ovăz cu migdale, iaurt grecesc cu pudră de mentă și compot de căpșuni cu mirodenii;
  • Hummus cu spanac, sfeclă roșie și crackers integrali;
  • Pulpe de pui marinate în verdeață și bulgur mediteranean cu legume;
  • Pulpa de curcan cu sos de legume, mâncare de varză albă cu morcov;
  • File de cod în crustă verde, piure de țelină, cu semințe de susan, mix de salate. Yammy…

Iar deliciul a continuat la fel și în zilele următoare.

La finele săptămânii, singurele cuvinte care îmi dansau pe buze, au fost „Mai vreau!”. Așa că mi-am propus să încerc și alte meniuri, mai ales că prețul este foarte accesibil, în raport cu calitatea și cantitatea fiecărui meniu.

Pe cei vegetarieni, LifeBox îi surprinde cu un meniu delicios Vegan și Vagan-Fish, trebuie doar selectate numărul de calorii dorite și ora pentru livrare, iar masa întregii zile este la un clik distanță. În acest fel, de-acum este posibil să dispui de alimentația pentru care optezi fără efort și chiar la tine acasă sau la muncă.

Meniurile LifeBox sunt concepute astfel încât satisfac și gusturile celor mai pretențioși gurmanzi. Și ce poate fi mai satisfăcător decât o masă sănătoasă și foarte gustoasă în același timp.

Meniul tău te așteaptă aici: https://lifebox.ro/menubox.php

 

Mulțumiri Studio Ina Oradea și FotoArtOradea

 

 

 

Shares 0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*