Design Fashion Hairstyle Lifestyle Make-up

Designera mea de Palarii

Fa din pasiune meserie si nu va trebui sa lucrezi o zi din viata, spunea Confucius, iar eu imi imaginez ca exact asta a facut si designera Dorina Morna.
De mai multi ani, aceasta croieste palarii pentru toate anotimpurile, din materiale sofisticate cu atentie alese, in culori care sa incante placut privirea, in stiluri unice si uimitoare, pentru mii de evenimente si multe doamne speciale. Fiind singurul palarier din Oradea, creeaza povesti demne de trait prin fiecare creatie a ei, care prinde viata in atelierul situat chiar in inima orasului.
Pentru ea nu a fost doar un vis, a fost un destin, pe care il traieste zi de zi si din care daruieste bucurie, bucata cu bucata, palarie cu palarie.
Eu am cunoscut-o pe Dorina in urma cu cativa ani, in cadrul unei sedinte foto intr-un proiect al fotografului Ovi D. Pop -care de altfel are obiceiul acesta, de a uni in studioul sau si nu numai, multi oameni frumosi si talentati, atat din diferite domenii de activitate, cat si din colturi ale lumii.
Atunci a inceput prietenia noastra, deoarece colaborand impreuna, am descoperit in ea nu doar o profesionista in domeniul modei, ci si un suflet afectiv si sensibil, un prieten de nadejde.
Am continuat apoi sa lucram impreuna, eu promovand si purtand cu mare drag si placere creatiile ei. Fiecare accesoriu si palarie, m-a facut sa ma simt unica si speciala, asa cum o face si insasi Dorina, caci are ea darul acesta.
Astazi, designerul meu de palarii, este chiar prietena mea.
Mai departe va las sa admirati cateva frumuseti care au prins viata in mainile ei pricepute, in colectii precum „Toamna primavarateca”, “Ocazia, viata mea!”, “Seri de iarna”, “Dama cu Camelii” si alte creatii unicat adaptate fiecărei tinute in parte.
             
Imagini realizate de Studio Duran’s; Ovidiu Gabor si Andrei Talpos Afiap.
Pentru mai multe modele de palarii, accesati link-ul:
Contributori:
Model: Mariana K.
Fotograf: Bianca Tau
Make-up Artist: Brenda Veres
Hair Stylist: Sanda Ianosdan
Editor Beauty Revolution
Mariana Kofler
Shares 0

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*